Voor wie is Het Scherm


Toepassingen van Het Scherm

Door de combinatie van vermaak en informatie is Het Scherm overal toepasbaar.

Zo valt bijvoorbeeld te denken aan evenementen, horeca, maar ook in een winkel kan informatie getoond worden over bepaalde producten of artikelen.

Het leuke van Het Scherm is dat het zich aanpast aan de bezoeker welke voor Het Scherm staat, want deze bepaald uiteindelijk zelf wat er zichtbaar is op Het Scherm.

Wachtruimte Het Scherm

De inhoud van Het Scherm

Van café eigenaar tot makelaar, van wachtrijen in pretparken tot winkelketens. Overal zie je Het Scherm en overal kan men zelf de inhoud bepalen van Het Scherm.

Door middel van vooraf opgegeven pagina's is het gemakkelijk om de inhoud aan te passen aan de locatie van Het Scherm. Daarnaast worden bij elke installatie de eigen design/branding/logo's naadloos geÏntrigeerd in het design.

Zo kan er gemakkelijk een opmaak gemaakt worden met bijvoorbeeld, nieuws, afbeeldingen, reclames, social media, etc.Afstandsbediening voor Het Scherm

Interactie met bezoekers

Met een smartphone als afstandsbediening is het voor bezoekers zelf mogelijk om inhoud te plaatsen op Het Scherm.

Hierdoor blijft men langer geboeid als bij traditionele narrowcasting oplossingen, wat de betrokkenheid van bezoekers kan verhogen.

Het Scherm heeft een erg hoge "plezier" factor en is daarom bijna verslavend. Op deze manier is de drempel om contact te leggen met potentiele nieuwe klanten ook erg laag.

Referenties

Als automatiseerder voor broadcasting kunnen we zeggen dat we met ruim 10 jaar ervaring zeer uiteenlopende branches hebben bediend. Wij zijn dan ook trots om enkele van onze klanten te mogen delen.

- Reed Business Events
- Brink 20
- SNS bank Deventer
- De Groes
- De Naober
- Wereld van Papier
- MCS Engineering
- Evanta Events
- De Daltons Referenties symbool van Het Scherm